Apartmanok

Apartmanok áttekintése a Residence Clubban

Szeretne többet megtudni?

Virtuális séta

Nézze meg a fényképeket a Residence Club komfortos termeiről helyiségeiről.

Apartmanok

A Residence Club két apartman-fajtát kínál, melyek teljesítik a 4 csillagosnak sőt a magasabb 

Szórakozás a családoknak

A Residence Clubban minden évszakban, sokféle szórakozással várja az egész családot egész évben sok szórakozás várja 

A Residence Club két apartman-fajtát kínál, melyek teljesítik a 4 csillagosnak sőt a magasabb:

„A Deluxe” típusú apartmanok

apartman-zhora_spojene.jpg

Az „A” típusú apartman egy darab kétszemélyes hálószobával, konyhával ellátott nappalival lakószobával, nagyobb gardróbbal ruhaszekrénnyel, fürdőszobával és külön WC-vel vendég-toalettel rendelkezik. Az apartman kapacitása 4 személy.

„B Deluxe” típusú apartmanok

apartman-zhora_solo.jpg

A „B” típusú nagy apartman négy személy részére alkalmas két darab hálószobával, konyhával ellátott nappalival lakószobával, két nagyobb gardróbbal ruhaszekrénnyel, két fürdőszobával és egy külön WC-vel vendég-toalettel rendelkezik. A nagyobb komfortosság kényelem érdekében miatt minden egyes lakórésznek különálló bejárata van. A két részt a nappali lakószoba kapcsolja össze. Az apartman kapacitása hat személy.

Minden apartman tartalmaz grillezővel klasszikus sütővel kombinált mikrosütőt, elektromos vízforralót, hűtőszekrényt, mosogatógépet valamint és teljesen felszerelt tányér- és edénykészletet. A fürdőszobákban két mosdó, zuhanysarokkal kombinált fürdőkád és WC található. Minden apartmanban van TV és rádió.

Mivel az apartmanok a hotel legfelsőbb emeletein helyezkednek el, gyönyörű a kilátás a környező tájra természetre. Donovaly panorámáját a balkonról és is élvezheti, amellyel minden egyes apartman rendelkezik részét képezi.

Az Önök kényelme érdekében az apartmanokat rendszeresen takarítjuk takarítása rendszeresen megtörténik a szerviz részeként keretén belül.