A Residence Club-ról

Szeretne többet megtudni?

Virtuális séta

Nézze meg a fényképeket a Residence Club komfortos termeiről helyiségeiről.

Apartmanok

A Residence Club két apartman-fajtát kínál, melyek teljesítik a 4 csillagosnak sőt a magasabb 

Szórakozás a családoknak

A Residence Clubban minden évszakban, sokféle szórakozással várja az egész családot egész évben sok szórakozás várja 

Residence Club – világszintű apartmanok Európa szívében

Üdvözöljük Szlovákiában. A festői környezet Európa szívében, azonnal elvarázsolja Önt a csodálatos és sokrétű természettel természeti szépségeivel, történelmi örökséggelével, rengeteg relaxációs lehetőséggelével. Az üdülés a gyönyörű szlovákiai környezetben történő üdülés energiát ad energiával tölt fel és sok felhőtlen élményt nyújt.

exterier-1-zima.jpg

Éppen ezt a filozófiát váltja valóra a Residence Club. Képzeljen el a hegyekben egy olyan helyet hegyet, ahol az egész évben élvezheti a kényelmet. A természetbe harmonikusan illeszkedő hely mely a kikapcsolódást, pihenést szolgálja. relaxálási és pihenési hely, amely harmonikusan belepasszol a környező természetbe.


Residence Club – álmai üdülőhelye

 

A filozófiánk

A gyönyörű természet ölelésében közepén elhelyezkedő apartmanjainkhoz kapcsolódnak a legjobb legmagasabb szintű szolgáltatások kapcsolódnak, melyeket a 4 csillagos Residence Hotel biztosít, ahol megtalálhatóak a világszínvonalú szintű szolgáltatások, a kimagasló kényelem és komfort, a kiváló nemzetközi konyha, és az egész évben jelenlévő udvarias kiszolgálás, A pihenésre vágyók éppúgy találnak lehetőségeket mint a kalandvágyók kombinálva relaxszal és kalanddal (ajurvéda-központ, spa centrum, tenisz, éttermek, turisztika, bowling és sok más lehetőség) közvetlenül a hotel területén vagy a közvetlen közelében.

Akár Rrekreáció, konferenciaák, tréning-tevékenységek vagy serkentő kirándulások, a cél tekintet nélkül az Ön üdülésének okára, a Residence Club a Residence Hotellal együtt kombinálva egy különleges élményt jelent egy különleges helyen.

Első osztályú sztenderd minőség

A 31 apartman mindegyike teljesíti a legmagasabb minőségi elvárásokat sztenderdeket. A következő lehetőségek közül választhat:

Az elegánsan berendezett apartmanok a vendégek részére kellemes igazi élményeket kínálnak, kezdve a luxus-felszereltségtől kezdve a 24 órás szoba-szervizen át keresztül, egészen Donovaly panorámájának gyönyörű látványáigra mely közvetlenül az apartmanunkból élvezhető.

 

Az Ön magánrezidenciája

Most képzelje el, hogy a Timeshare filozófiának köszönhetően az álomapartmanját bármikor meglátogathatja - mint a sajátját Residence Club rezidenciáját. További apartmanokból is választhat az RCI hálózat Timeshare apartmanjainak hálózatából.

A Residence Club kétségtelenül a csúcskomfortot és a kikapcsolódást relaxálást kereső emberek helyes választása. egy oOlyan élményt nyújt csúcskomfortot és relaxálást kereső emberek számára, amit nem lehet leírni, csak átérezni.

Kóstoljon bele a természetbe és a kikapcsolódásba

exterier-jar-2-.jpg

A gyönyörű hegyekkel körbevett Residence Clubból bámulatos a látvány nyáron a zöld dombokra, nyáron és télen a hóval borított hatalmas hegyekre télen.

A Residence Club meghatározó tulajdonsága a relaxáció, amely magába foglalja a medencét, a turisztikát, az ajurvéda-központot, a spa centrumot, és sok egyéb tevékenységet közvetlenül a hotel területén vagy a közvetlen közelében.