Timeshare

Az otthon kényelme a hotel komfortosságával.

Szeretne többet megtudni?

Virtuális séta

Nézze meg a fényképeket a Residence Club komfortos termeiről helyiségeiről.

Apartmanok

A Residence Club két apartman-fajtát kínál, melyek teljesítik a 4 csillagosnak sőt a magasabb 

Szórakozás a családoknak

A Residence Clubban minden évszakban, sokféle szórakozással várja az egész családot egész évben sok szórakozás várja 

A Timeshare azt jelenti, hogy egy olyan alkalom, melynél használati jogot kap üdülésre egy luxus-apartmanban az év Ön által kiválasztott időszakában. Ez a jog több előnytben részesíti Önöket nyújt az Ön számára.

 

A timeshare előnyei

izba032.jpg

 

 

A legjelentősebb előny az a lehetőség, hogy egy évre előre betervezheti üdülését az apartmanban. A következő jelentős előny lehetőség az, hogy Donovalyn, az apartmanban való üdülését kicserélheti a világ bármilyen egyéb helyére az RCI hálózaton belül. Egyik évben így élvezheti a gyönyörű telet a szlovákiai hegyekben, a következő évben fürdőzhet az exgzotikus Karib-tenger vízében. Vagyis, Egyszerűen, az Ön üdülési lehetőségei korlátlanokká válnak. Amennyiben nem jutott ideje az üdülésre, a hetét elajándékozhatja, esetleg áthelyezheti a következő évre, vagy bérbe adhatja.

 

A beruházás értéke növekszik

 

Az üdülési jogok előnye az, hogy cserélhető, eladható kereskedhetőek és értékeük növekszik. Emellett a kapott szállás ára az egész klubtagság ideje alatt gyakorlatilag változatlan marad a hotelban való szállás áraihoz képest.

 

A Residence Club nem csak exkluzivitást nyújt Önnek. Összekapcsolja az otthon kényelmét a komfortos hotelszolgáltatásokkal. Amíg Ön az apartman kényelmét élvezi a magánéletet élvezi az apartmanban, a Residence Club személyzete a nap 24 órájában készen áll az Önök kiszolgálására. természetes Természetesen az apartmanjáról egész évben mi gondoskodunk, Önök csak eljönne kiélvezni és élvezik az otthon os ukat hangulatot a természet ben i környezetben.

 

A Residence club a világ legnagyobb timeshare-hálózatának a tagja

 

istockphoto_4874850-secluded-tropical-beach.jpg

 

A Residence Club az RCI csoport tagja, amely a világ legnagyobb üdülés-csere csoportja. 4 970 luxus-üdülőt rezortot kínál a világ csaknem 100 országában. Az említett márkanév nagysága, ereje és múltja a legmagasabb szintű szolgáltatások garanciája. A Kklubtagságunkkalunkban való tagsággal az RCI által nyújtott összes előnyt megszerzi. Az ezer kilométerre lévő luxus-üdülők rezortok ma karnyújtásnyirara kerülhetnek lehetnek az Önhöz részére.

 

www.rci.com